Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Ο ευλογημένος αυτός τόπος ... Ελλάδα

 

4500 περίπου χρόνια ιστορίας! Αμέτρητοι εισβολείς που με το πέρασμα των αιώνων προσπάθησαν να υποδουλώσουν τη χώρα αυτή. Πέρσες, Ρωμαίοι, Ούννοι, Τούρκοι, Γερμανοί και πολλοί άλλοι οι οποίοι πάντα προσπαθούσαν να κατακτήσουν και πάντα στο τέλος αντί να το πετύχουν, γίνονταν σκλάβοι του υπέροχου αυτού τόπου. Του υπέροχου αυτού λαού και του αιώνιου μεγαλείου του!

Οι κατά καιρούς προδότες, πρόθυμοι ΕΦΙΑΛΤΕΣ στο πέρας των αιώνων, δεν βοήθησαν καθόλου τους κατακτητές.

Ο λαός αυτός πάντα με το βλέμμα στο μέλλον και με την ελπίδα και την αισιοδοξία να είναι μόνιμοι σύντροφοι και σύμμαχοί του, κατάφερνε πάντα να βγαίνει νικητής.

O ευλογημένος αυτός τόπος η ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ και πάλι δεν θα χαθεί. Και πάλι θα βγει νικήτρια και θα αποδείξει σε όλους ότι είναι ένας τόπος που, δικαίως, όλοι θέλουν να υποδουλώσουν, αλλά ποτέ δε θα μπορέσουν.

Η ΦΎΣΗ; Ο ΘΕΟΣ; Κάποια απόκοσμη δύναμη τέλος πάντων, ότι και αν είναι προστατεύει τον ΙΕΡΟ αυτό τόπο και δε θα τον αφήσει να χαθεί. 


Η ελπίδα θα πρέπει να επιστρέψει στην καθημερινότητά μας,  στη ΖΩΗ μας, όσο δύσκολο και να φαντάζει, επειδή όλα αυτά τα χρόνια, χρόνια μνημονίων και καθυπόταξης ακόμη και του φρονήματος, 
προσπάθησαν και πέτυχαν οι "πολιτικοί ταγοί" της χώρας με τη λέξη αυτή,  να εξαπατήσουν το λαό της και το κατάφεραν. Σε συνδυασμό όμως με την άσβεστη φλόγα της  Λευτεριάς, που φωλιάζει στις ψυχές των Ελλήνων,  με τη δουλειά (όσων ακόμα έχουν) και την υπομονή και  αισιοδοξία τους , οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα τους αιφνιδιάσουμε και θα τους καταλήξουμε  όλους, καθώς για μία ακόμα φορά Ελλάδα και Έλληνες θα ζωντανέψουν  από τις στάχτες τους . Και αυτό θα το κάνουμε ΜΟΝΟΙ μας, χωρίς μνημόνια και βοήθεια. Χωρίς προδότες. ΜΟΝΟΙ μας με τη βοήθεια μόνο της φύσης μας, της Ψυχής μας και του Ευλογημένου αυτού τόπου! Την Ελλάδα ΜΑΣ!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου