Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Μέρκελ και Ερντογάν σε ύποπτη συνεργασία για εκφοβισμό της Ελλάδας!

 


Σιγά και φοβηθήκαμε…..

Μεγάλη δημοσιότητα δίνεται στο δημοσίευμα της Γερμανικής εφημερίδας Die Welt, σύμφωνα με το οποίο η εφημερίδα επικαλούμενη πληροφορίες, ο Ερντογάν έδωσε εντολή σε στρατηγούς και ναυάρχους για τη βύθιση Ελληνικού πλοίου ή την  κατάρριψη αεροσκάφους.

Αξίζει όμως να θυμηθούμε και να συσχετίσουμε αυτό το δημοσίευμα με τα τελευταία λόγια της Μέρκελ στην τελευταία  σύνοδο της ΕΕ, που δήλωσε ότι «πρέπει να υποστηριχθεί η Ελλάδα σε όσα έχει δίκιο». Δηλαδή σε ποια θέματα  έχει άδικο, δεν το διευκρίνισε.

Έτσι πλανάται η δήθεν δήλωση Ερντογάν σε Γερμανικά μέσα, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή δήλωση από επίσημες πηγές της Γερμανίας και αντ΄ αυτού αφήνεται να διαρρεύσει, ότι οι στρατηγοί συνέστησαν στον Ερντογάν, να εντάξουν την ενέργεια που τους πρότεινε σε ειδικό σχέδιο και μετά τη σύμφωνη γνώμη του προχωρούν στην υλοποίηση αυτού  του σχεδίου, που περιλαμβάνει!     

1.Παρασκηνιακές συνομιλίες

2. Στρατιωτικές ασκήσεις μικρής κλίμακας

3. Στρατιωτικές ασκήσεις μεγάλης κλίμακας

4. Ρίψη  προειδοποιητικών  βολών

5. Πολεμική εμπλοκή με την βύθιση ή κατάρριψη αεροσκάφους.

Σύμφωνα με την Die Welt η Τουρκία βρίσκεται στο στάδιο 2 και στις αρχές Σεπτεμβρίου εισέρχεται το στάδιο 3 κατόπιν ασκήσεων μεγάλης κλίμακας που ανακοίνωσε βόρεια της Κύπρου.

Ας τους καλοδεχτούν λοιπόν όπως ακριβώς τους αξίζει και γνωρίζουν  οι κυβερνήτες των πολεμικών μας πλοίων με τα πληρώματα τους  και οι χειριστές των πολεμικών μας αεροσκαφών. Αν τολμήσουν δε και  διανοηθούν κάποια τυχόν αποβίβαση σε μικρονήσια ή βραχονησίδες, τότε θα τους καλοδεχτούν οι δυνάμεις του Στρατού και εκεί στις ακτές, θα υποστούν αυτό που ο Α/ΓΕΕΘΑ δήλωσε « Πρώτα θα καούν…..»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου