Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Για να δούμε τι θα δούμε επιτέλους με την οικονομική ενίσχυση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης




Δημήτρης Κυπριώτης

Τελικά τι ακριβώς θα γίνει με το θέμα της ενίσχυσης των Ευρωπαϊκών χωρών από το Ταμείο Ανάκαμψης, κανείς ακόμη δεν ξέρει , αν και η κυβέρνηση στην αναγγελία του, θα ενθυμίστε ότι,  πανηγύριζε για τα δις ευρώ που θα μας …..χάριζαν οι  λεγόμενοι και «Θεσμοί».

Θα πείτε βέβαια ότι αυτό δεν κάνουν όλες οι κυβερνήσεις; Και δεν θα έχετε άδικο. Πανηγυρίζουν προκαταβολικά, φουσκώνουν με ελπίδα τα μυαλά του κόσμου και μετά, ποιος να θυμάται τι είπαν και τι έκαναν;  Κοροϊδία στην κοροϊδία,  πάνω από 10 συνεχή χρόνια τώρα.

Και ο κόσμος; Άλλοι είναι ευχαριστημένοι αρκεί το κόμμα τους  να είναι στην εξουσία. Άλλοι ομοίως επειδή το δικό τους κόμμα προσπαθεί να  γίνει η επόμενη κυβέρνηση και άλλοι, λιγότεροι, είναι ικανοποιημένοι από το μικρό τους  κόμμα που είναι συνεπές και,  δεν βαριέσαι. Και φυσικά και ο υπόλοιπος κόσμος που δεν είναι στις  κατηγορίες  αυτές, αλλά και άλλοι που είναι στις παραπάνω κατηγορίες, όλοι μαζί περιμένουν…. .την εξ ύψους βοήθεια, που όμως δεν έρχεται γιατί τελικά όλοι χρειάζονται να δώσουν ένα κοινόν αγώνα, εκεί  που ενώνονται οι κοινές τους επιδιώξεις και τα κοινά τους συμφέροντα και όχι τα συμφέροντα και οι επιδιώξεις άλλων ξένων με αυτούς.

Και η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ, τι έχει να περιμένει;

Τώρα από την αναμονή αυτή που αναφέραμε αρχικά, μήπως  θα βγει κερδισμένος άραγε ο λαός, η Νέα Γενιά  ή και πάλι θα πέσουμε στα ίδια και στα ίδια;
Αλλά τι λέω τώρα; Το σύστημα, το σύστημα να είναι καλά γιατί αυτό κερδίζει!
 Πάντα; ότι πει ο...λαός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου