Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Όχι δεν είναι δυνατόν η αντιστροφή της πραγματικότητας να γίνεται ακόμη και με την αναθεώρηση της πρόσφατης Ιστορίας μας; Αυτό είναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ




Δημήτρης Κυπριώτης

Φαίνεται ότι τελικά ανεχόμαστε ως λαός πάρα πολλά και δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά το γεγονός ότι,  οι αυτουργοί του εθνικού εγκλήματος της υπαγωγής της χώρας μας στο καθεστώς των Μνημονίων, μπορούν ασύστολα να αυτοδιαφημίζονται και  ως «οι σωτήρες της χώρας» !

 Αυτό είναι κατάντια!

Επίσης την ίδια στιγμή ο ενδοτισμός αποτελεί πλέον  πολύ δημοφιλή ιδεολογία σε ένα τμήμα της αυτοαποκαλούμενης και ως ελίτ, ώστε να παρουσιάζεται ως «ωφέλιμη  η ντροπή των Ιμίων» και για αυτό βρίσκουν ευκαιρία να ξαναζεσταίνονται και να μνημονεύονται πράξεις που προσπάθησαν να περάσουν ανθελληνικά σχέδια τύπου Ανάν, ως «χαμένες ευκαιρίες» για τον Ελληνισμό!

Αυτό είναι κατάντια!

Κάτι παρόμοιο με τα παραπάνω,  έγινε σε άρθρο που υπογράφει ο Μ. Μήτσου στην εφημερίδα «Τα Νέα» την Πέμπτη 9 Ιουλίου, όπου ο υπόψη χωρίς καμία εντροπή,  υβρίζει μετά θάνατον τον αξέχαστο και ηρωικό ηγέτη, έκτοτε αναζητείται ο επόμενος , πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσο  Παπαδόπουλο, επειδή απέρριψε με τη ψήφο του Κυπριακού Ελληνισμού, τη «χαμένη ευκαιρία» του εθνοδιαλυτικού Σχεδίου Ανάν!

Αυτήν την κρίσιμη για τον Ελληνισμό περίοδο, πιστεύουν οι πάσης φύσεως μνημονιακοί, εθνομηδενιστές, ανανιστές και οι έτοιμοι της εκχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων στην Τουρκία, που τους παρακολουθούμε εδώ και καιρό να μιλάνε και να γράφουν, για να επιφέρουν το τελειωτικό κτύπημα στην Ελλάδα, με την εγκαθίδρυση μιας πραγματικότητας, στηριγμένης  στην αναθεώρηση της Ιστορίας μας.

Είναι όμως ολοφάνερο, ότι όσες ύπουλες προσπάθειες και αν κάνουν , ο λαός δεν πρόκειται να τους  επιτρέψει  να ολοκληρώσουν το σκοπό τους, γιατί πολύ απλά ο λαός δεν είναι σαν τα μούτρα τους και δεν σκέφτεται με τον τρόπο το δικό τους!

Η κατάντια ανήκει μόνο σε αυτούς!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου